|
|
|
|
![]() ![]() |
Oct 29 2004, 09:57 PM
|
|
|
the one with a short temper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 247 Joined: 26-July 04 Member No.: 211 |
czesc
witam w kąciku jedynego normalnego czyli naszego POLSKIEGO jako ze nie każdy z was biegle włada angielskim służe pomoca prosze o posty w tym temacie jezeli bedzie tu "dużo ruchu" otrzymamy osobne subforum wiec dawajcie z siebie wszysko pozdrawiam BARTEK - = - BoSZ - = - scioper ps. zachowujcie sie dobrze i nie siedzcie przed monitorem za długo bo wam oczy wyskoczą z orbit This post has been edited by BoSZ: Oct 30 2004, 10:47 AM |
|
|
|
Oct 30 2004, 09:27 AM
|
|
|
Newbie [Level 3] ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 48 Joined: 26-October 04 From: Kalisz, Poland Member No.: 1,971 |
QUOTE jako ze nie każdy z was biegle włada angielskim Niektorzy z nas nie wladaja biegle nawet polskim ;ppp (vide 'koncik' ;p) Ale pomysl mi sie podoba, moge pisac. ;p |
|
|
|
Oct 30 2004, 10:46 AM
|
|
|
the one with a short temper ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 247 Joined: 26-July 04 Member No.: 211 |
QUOTE(tmonty @ Oct 30 2004, 10:27 AM) Niektorzy z nas nie wladaja biegle nawet polskim ;ppp (vide 'koncik' ;p) hehehhee hehehehhe dyleksja jest piekna a tak sie starałem zeby nie walnac jakeigo byka -------- juz zmieniam |
|
|
|
Nov 2 2004, 04:49 PM
|
|
|
Newbie [Level 3] ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 48 Joined: 26-October 04 From: Kalisz, Poland Member No.: 1,971 |
No dobra... przejrzalem sobie Twoj profil ;pp. Wyglada na to, ze mieszkasz w Londynie. Fajnie jest? ;p
Poza tym mam pytanko z anglika... co oznacza slowo '*BLEEP*'? (szukalem w slownikach - nie ma; domyslam sie ze to cos obrazliwego ;p) Hm.. sa tu jeszcze inni Polacy? ;p EDIT: Hahahaha! Ocenzurowalo! ;pp Chodzilo o 'tnuc' czytane od tylu ;p. |
|
|
|
Nov 5 2004, 01:14 AM
|
|
|
hehehhehe
@"tnuc" jets to obrazlive ..duh @profil nie ustawialem profilu w temacie lokalizacji wiec nie wiem ,moze i pokazuje Londyn ale jest z malej wsi za obrzezach bialegostoku @inni polacy ->nie mam pojecia a skad ty jestes? trzymaj sie |
|
|
|
Nov 6 2004, 10:07 PM
|
|
|
A ja z Kalisza ;p. Niegdys miasto wojewodzkie, dzis tylko powiatowe. Ale za to jedno z najstarszych! ;p
|
|
|
|
Nov 11 2004, 10:28 AM
|
|
|
QUOTE(tmonty @ Nov 6 2004, 11:07 PM) A ja z Kalisza ;p. Niegdys miasto wojewodzkie, dzis tylko powiatowe. Ale za to jedno z najstarszych! ;p nigdy nie mialem przyjemnosci tam byc |
|
|
|
Nov 9 2005, 11:18 AM
|
|
|
Newbie ![]() Group: Members Posts: 2 Joined: 10-August 05 Member No.: 10,550 |
Siemka... Nie wiedziałem, że jest tu ktoś z POLSKI. Miałem problem z VooDoo czatem ale juz go wywaliłem bo moj angielski jest naprawde słaby..
Pozdrawiam z Łodzi... 3mka all ******** Zapraszam na moją stronkę Strona Huggies'a Wypasione Łódzkie FORUM |
|
|
|
Jun 30 2006, 08:41 AM
|
|
|
Newbie [Level 3] ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 40 Joined: 18-June 06 Member No.: 25,323 |
Hej no nareszcie jacys polacy
Mama nadzieje ze jest nas wiecej..jesli tak to piszczie tu abysmy dostali w koncu to subforum... i zorganizowali sobie swoja "mala spolecznosc" Poza tym jestem z Poznania :> Nareszcie dzis dostalem swoje miejsce na hosting |
|
|
|